cum cumpar masina de numarat bani

Cum cumpar masina de numarat bani , simplu , completez formularul de comanda,achit proforma in contul indicat dupa care in 24 de ore am produsul comandat

CUMPARAREA PRODUSELOR

Cum cumpar masina de numarat bani? Simplu prin adaugarea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”, existent in dreptul fiecarui produs, pe pagina de detalii.

Dupa adaugarea produsului in cos, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile, sau de a finaliza comanda respectiva. Daca va razganditi inainte de apasarea butonului de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a plasa comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul ”Finalizare comanda”.

2. Aveti posibilitatea sa va autentificati in contul dumneavoastra creat anterior pe site-ul www.moldinfo.ro folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirmati comanda apasand butonul „Trimiteti comanda”.

3. Daca nu aveti cont va puteti crea un cont nou, sau puteti continua comanda fara sa va inregistrati.  In urmatorul pas va trebui sa furnizati informatiile de contact, adresa de facturare si cea de expediere.Modalitatile de plata acceptate sunt: plata in avans prin Transfer Bancar.
Dupa completarea tuturor informatiilor de mai sus apasati butonul „Trimiteti comanda”.Pe adresa de mail precizata la datele dvs. de cumparator veti primi automat un mesaj in care sunt trecute datele vanzatorului: numele companiei,banca si contul iban in care trebuie sa faceti plata.
 Va rugam, ca in cazul platii prin TRANSFER BANCAR, sa faceti plata in maxim 24 de ore.Daca nu ati facut aceasta plata ne rezervam dreptul de a anula comanda din urmatoarele considerente:

1. contravalorea in lei a  produselor comandate nu mai este aceeasi datorita ratei de schimb interbancar aplicata;
2. produsul sau produsele comandate sunt rezervate doar 24 de ore ;