Stivuitor electric

Stivuitor electric RAX : cea mai eficienta și  curata solutie  pentru transport și manipularea mărfurilor în interior.Accelerație, ergonomie și siguranță .

Descriere

   Stivuitor electric RAX  cea mai eficientă și  curata solutie  pentru transport si manipularea marfurilor în interior și exterior . Indiferent dacă doriți să manipulați  sarcini de 1300 kg sau 5000 kg  RAX este soluția pentru nevoia dvs.

Accelerație, ergonomie și siguranță în sinergie perfectă cu sistemele de asistență inteligente. Prin oferta noastră de stivuitoare electrice, aveți garanția că veți găsi vehiculul potrivit pentru orice aplicație. Stivuitoarele electrice sunt dotate standard cu un post de conducere confortabil, are concept de operare intuitiv și computer de bord inteligent. Robuste ,eficiente și durabile  la un super preț.
Beneficiile utilizării unui stivuitor electric cu baterie Li-Ion sunt:

De ce să folosești un stivuitor electric Rax pentru afacerea ta?

      Motostivuitorul electric RAX este  prieten cu mediul-Zero emisii.  Zgomot redus. Fără metale grele.. Fără coroziune . Fără volatilizarea aburului de acid .

     Motostivuitorul electric RAX  cu baterie fără întreținere . Nu este necesară adăugarea de fluid și  are o etanșare foarte bună la praf. Fără întreținere zilnică. Fără întreținere manuală. Peste 75% din capacitate bateriei  după 4000 de cicluri de încărcare.  Durată de viață mai lungă în comparație cu bateria pb-acid. Garanție de 5 ani sau zece mii de cicluri pentru performanță ridicată.

     Stivuitorul electric RAX cu eficiență ridicată și economie de energie– La 2 ore de încărcare satisface nevoia de lucru de 6-8 ore. Densitate mare de energie. Rată de autodescărcare mai mică de 1% pe lună. 95% rata de conversie a energiei. Performanță superioară de încărcare și descărcare. Flexibil la încărcare.  Ușor de operat.  Fără impact asupra duratei de viață a bateriei. Nu este necesară schimbarea bateriei. Economie la costuri. Bateria cu litiu este mai bună decât bateria cu pb-acid atunci când  se lucrează  la temperaturi de -25℃ până la 55℃.
Bateriile au un design modern.  Includ materiale compozite la  tipul de miez al bateriei și gestionarea puterii sistemului. Protecție cu circuit închis de siguranță cu noduri multiple care realizează protecția în timp real al stivuitorului  în condiții variabile. Funcția de confirmare a blocării în timpul încărcării evitând  conectarea și deconectarea accidentală. Buton de urgență pentru întregul sistem pentru a deconecta rapid sistemul de control al stivuitorului și alimentarea BMS

Specificatiile principale ale stivuitoarelor electrice RAX:

–   cu 3 sau 4 roti ;
–   ori de câte ori operatorul părăsește scaunul, funcțiile de deplasare a stivuitorului și de ridicare a catargului se vor opri. ;
–   intrerupator general;
–   motoare electrice de la 24 la 80 V;
–   prin înclinarea înapoi, ampatamentul devine mai mare. Drept urmare, stivuitorul are o stabilitate și mai bună.;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–  frâna pornește când operatorul ridica piciorul de pe pedala de accelerație. Această tehnologie a fost extinsă la sistemul de frânare de serviciu;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglindz retrovizoare.

Descoperiți gama noastra de transpaleti manuali, motostivuitoare diesel  sau motostivuitor gpl  cu atasamente speciale pentru orice aplicatie, care va asigura performanțe excelente cu o manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în hală cât și în aer liber.

 

Solicita Oferta-Comanda

    Nume:

    Companie:

    E-mail:

    Telefon:

    Tip Produs:

    Cantitate:

    Mesaj:

    * toate campurile sunt obligatorii