Termeni & Conditii

Termeni şi condiţii la cumpararea de masina de numarat bani:

Pe scurt:

1. Noi nu transmitem detaliile dumneavoastră la terţe părţi.
2. Dacă există întârzieri în livrarea comenzii, vă vom contacta prin e-mail pentru a ne asigura că sunteţi mereu informat.
3. Toate comenzile sunt trimise  prin companii de curierat rapid  pentru  asigurarea securitatii şi  livrarii prompte.

Mai jos sunt termenii şi condiţiile, care, împreună cu termenii şi condiţiile site-ul web, guvernează comanda dvs. la moldinfo.ro “Produse” prin intermediul acestui site. Prin comanda produselor recunoaşteti că aţi înţeles şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile stabilite în continuare.

Informaţii generale

1. Detalii cu privire la valoarea, tipul şi preţul produsele comandate de dvs. sunt prevăzute în formularul de comandă pe care-l trimiteţi prin intermediul acestei solutii de e-commerce.
2. Trebuie să se plătească pentru produse prin transfer bancar. Datele dumneavoastră de facturare sau/si adresa de livrare vor fi solicitate.

Confirmarea comenzii

3. Avem nevoie sa verificam că detaliile dvs. de facturare sunt corecte.

Livrare

4. Produsele vor fi livrate la adresa inscrisa de cumparator in termen de 24 ore prin curierat rapid pentru produsele aflate in stock si achitate prin TRANSFER BANCAR .Pentru produsele care au mesajul  Stoc Epuizat  termenul de livrare este de 16-18 zile din momentul confirmarii de catre banca a incasarii platiii unui avans facturat. De îndată ce produsul  a fost livrat  la dvs., veti fi responsabil pentru el. Veţi primi  produsul doar daca a fost achitat.
5. În cazul în care produsele ajung într-o stare deteriorata sau au fost livrate alte produse , trebuie să ne informaţi prin e-mail şi sa returnati bunurile la noi în termen de 7 zile. Atunci vom aranja cu promptitudine inlocuirea lor si va vom rambursa costurile dvs. poştale directe de returnare a produselor deteriorate la noi.
6. Dacă sunteti în imposibilitatea de a livra produse în termenul prevăzut mai sus, ne veti informa de acest lucru la adresa de mail office@moldinfo.ro

Dreptul de anulare

7. Dacă decideţi în termen de 7 zile (începând cu a doua zi dupa ce primiti produse), ca nu mai aveţi nevoie de produsul comandat, atunci aveţi dreptul de a anula comanda, trimiţându-ne astfel  notificarea de anulare prin e-mail.Produsele returnate la noi trebuie sa fie în stare perfectă,neutilizate, cu ambalajul nedeteriorat si insotite de factura comerciala,certificatul de calitate-garantie. Odată ce am primit mărfurile şi dupa verificarea lor , vă  returnam suma de achiziţie in contul bancar folosit initial la plata comenzii, minus costurile de ambalare şi un comision de tranzacţie de 2,5% pentru  acoperirea comisioanele bancare.

Drepturile statutare

8. Aceşti termeni şi condiţii, inclusiv politica de anulare, nu afectează drepturile dvs. statutare.
9. Acest site este supus legilor din Romania, precum şi orice litigii vor fi tratate in instanţele din Romania. În cazul în care comanda dvs.este din afara Romaniei, este responsabilitatea dumneavoastră să vă informati cu privire la aceste legi locale cu privire la legalitatea produselor noastre.
10. s.c. Mold Info Invest s.r.l. nu va avea nici un fel de răspundere sau consideră a fi în mod implicit pentru orice întârzieri sau eşec în performanţă în conformitate cu aceşti Termeni şi Condiţii care rezultă din actele dincolo de controlul său. Acestea includ: dar nu se limitează: la acte de Dumnezeu, acte sau reglementări cu privire la orice autoritate guvernamentală sau supranaţionale, de război sau de urgenţă naţionale, activităţile teroriste, accident sau incendiu.
11. Este responsabilitatea dumneavoastră să  verificaţi că este legal pentru a putea vedea, cumpăra şi a primi materialele oferite de acest site, in baza  legislatiei existente.
12. Este responsabilitatea clientilor cu privire la reglementările vamale de import pentru localitatea lor( tari NonUE). Noi nu ne asumăm răspunderea de orice fel pentru expediţiile puse sub sechestru de către autorităţile vamale.Trebuie sa va asiguraţi că citiţi cu atenţie  orice instrucţiune privind modul de utilizare a echipamentelor.

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului

Termeni

1. Am luat cu mare grijă în procesul de pregătire a conţinutului acestui site şi a sistemului de îndeplinire a comenzii dumneavoastră . Nici noi, nici directorii, angajatii sau societăţile afiliate vor fi răspunzător pentru orice pierderi sau cereri de despăgubire rezultate în mod direct sau indirect din utilizarea acestui site web.

Drepturi de autor şi utilizarea materialelor

2. Toate informaţiile, date, text, imagini, grafică, artă şi alegerea şi dispunerea de acelaşi, precum şi link-uri, software-ul şi codul sursă de pe site-ul web sunt supuse dreptului de autor al s.c. Mold Info Invest s.r.l. sau contractorii săi. Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte a site-ului  nu poate fi reprodus sub nici o formă sau prin orice mijloace, fără acordul nostru prealabil scris, cu excepţia  unicului scop de plasarea a unei comenzi.  Numele nostru şi logo-ul şi toate numele de produse conexe şi logo-urile sunt numele noastre comerciale / mărci comerciale şi nu pot fi utilizate fara acordul nostru scris prealabil.

Politica de confidenţialitate

3. Noi folosim informaţiile .  ordinele de procesare, pentru a vă oferi o experienţă placuta de utilizare  a acestui site web şi a serviciilor / produselor furnizate de noi (acolo unde este cazul), precum şi  îmbunătăţirea în mod continuu  a serviciilor / bunurile pe care le oferim. Noi nu vindem, comercializam sau închiriem informaţiile dumneavoastră personale altor companii.
Diverse

4. Aceşti termeni şi condiţii, împreună cu alţi termeni în mod expres menţionate în aceşti termeni şi condiţii conţine întregul acord dintre noi cu privire la obiectul reglementat.
5. Dacă oricare dintre aceşti termeni (sau o parte din ele) sunt deţinute pentru a fi invalidate sau inaplicabile, atunci valabilitatea şi aplicabilitatea dispoziţiilor rămase (sau dispoziţii parţial) nu vor fi afectate.
6. Aceşti termeni şi condiţii nu afectează drepturile statutare ale consumatorului.