Despre noi

Echipamente de numarat,verificat,legat,sigilat produse. corespondenta,utilaje pentru ambalat  la care  asiguram  partea de garantie, postgarantie si consumabile.  Oferim echipamente de procesat numerarul , utilizatorilor din sistemul financiar bancar, retail, distributie . Oferta de echipamente este adaptata pietei din Romania si are o garantie de 12,16 sau  24 de luni . Masina de numarat si scanat tichete de masa este produsul ideal pentru procesarea tichetelor de masa  in supermarket-uri .
Din 2004 am inceput sa distribuim doua game de produse si anume echipamente pentru procesare de corespondenta prin masini de foldat, sigilata, implicuit facturi,documente,scrisori,etc. A doua gama de produse cuprinde masinile de legat automate sau semiautomate cu banda PET/Polipropilena, masini de banderolat cu hartie termosudabila, role de banda PP/PET,role de banda de hartie,etc.
Avem peste 2.500 de echipamente  vandute, la care asiguram activitati de service postgarantie cu personal specializat la producatorii  din strainatate. Scopul nostru este sa stabilim un parteneriat pe termen lung cu clientii nostri.