Electrostivuitor 1500 kg

78.000,00 lei exclusiv t.v.a.

Electrostivuitor 1500 kg  RAX  cea mai eficientă și curata solutie  pentru transport și manipularea mărfurilor în interior.

Descriere

Electrostivuitor 1500 kg  RAX  cea mai eficientă și curată soluție  pentru manipularea mărfurilor în interior/exterior. Dacă doriți să manipulați sarcini de 1500 kg  la înălțimea de 4700 mm  soluția pentru dvs. este RAX.

Accelerație, ergonomie și siguranță într-un singur electrostivuitor de 1500 kg cu patru roți. Prin oferta noastră de stivuitoare electrice, aveți garanția că veți găsi vehiculul potrivit pentru orice nevoie. Electrostivuitoarele RAX sunt dotate cu un post de conducere confortabil, concept de operare intuitiv cu computer de bord inteligent. Robuste ,eficiente și durabile  la un super preț. Translația sarcinilor stanga-dreapta cu furci de 1220 mm este în configurarea de bază. Lumini cu led-uri.
Beneficiile utilizării unui electrostivuitor 1500 kg cu baterie Li-Ion sunt:

(1) Electrostivuitor 1500 kg RAX prieten cu mediul.

Zero emisii.  Zgomot redus. Fără metale grele. Fără coroziune . Fără volatilizarea aburului de acid .

(2) Electrostivuitor 1500 kg RAX  cu baterie Li-Ion fără întreținere

Nu este necesară adăugarea de fluid și  are o etanșare foarte bună la praf. Fără întreținere zilnică. Fără întreținere manuală. Redresor la 220 V inclus

(3) Electrostivuitor 1500 kg RAX  cu durată lungă de viață.

Peste 75% din capacitate bateriei după 4000 de cicluri de încărcare.  Durată de viață mai mare în comparație cu  bateria cu acid. Garanție de 5 ani sau zece mii de cicluri pentru performanță ridicată.

(4) Eficiență ridicată și economie de energie

La 2 ore de încărcare, depinde de capacitatea bateriei, satisface nevoia de lucru de 6-8 ore; Densitate mare de energie,.Rată de autodescărcare mai mică de 1% pe lună. 95% rata de conversie a energiei. Performanță superioară de încărcare și descărcare;.Flexibil la încărcare.  Ușor de operat. Fără impact asupra duratei de viață a bateriei. Nu este necesară schimbarea bateriei.Economie la costuri.

(5) Potrivit pentru lucru la temperaturi înalte și joase

Bateria cu litiu este mai bună decât bateria cu plumb atunci când lucrează la temperaturi care variaza între -25℃ și 55℃.

6) Siguranță ridicată

Bateriile sunt realizate cu un design modern.  Includ materiale pentru baterii cu litiu, tipul de miez al bateriei și gestionarea puterii sistemului. Protecție cu circuit închis de siguranță cu noduri multiple” care realizează protecția în timp real al stivuitorului  în condiții variabile. Funcția de confirmare a blocării în timpul încărcării evitând  conectarea și deconectarea accidentală. Buton de urgență pentru întregul sistem pentru a deconecta rapid sistemul de control al stivuitorului și alimentarea BMS

Specificatiile principale ale electrostivuitoarelor de 1500 kg:

–   cu  4 roți ;
–   ori de câte ori operatorul părăsește scaunul, funcțiile de deplasare a stivuitorului și de ridicare a catargului se vor opri. ;
–   întrerupător general;
–   motor electric de  80 V;
–   prin înclinarea înapoi, ampatamentul devine mai mare. Drept urmare, stivuitorul are o stabilitate și mai bună.;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–   frâna acționață când operatorul ridica piciorul de pe pedala de accelerație. Această tehnologie a fost extinsă la sistemul de frânare de serviciu;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuală cu led-uri și auditivă pentru mersul înapoi inclusiv oglinzi retrovizoare.

Descoperiți gama noastra de transpaleti manuali, motostivuitoare diesel  sau motostivuitor gpl  cu atasamente speciale pentru orice aplicatie, care va asigura performanțe excelente cu o manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în interior cât și în aer liber.

 

Solicita Oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii