stivuitor cu furci laterale

Stivuitor cu furci laterale capabil să ridice și să stivuiască sacini normale sau foarte lungi. Utilizat în industrie pentru aplicații diferite. Echipamentul este folosit în manipularea sarcinilor lungi ca  lemn, conducte,țevi,tuburi panouri sandwich, tablă profilată, țevi,confecții metalice etc.
INFO: +40 750 403 866

Transporta pe platforma proprie aceste sarcini  pe distanțe medii  la interior sau exterior. Încarcă sau descarcă marfa pe rafturi sau mijloace de transport. Echipamentul are încorporat un sistem de înclinare cu stabilizarea încărcăturii.

Motoarele ,de pe un stivuitor lateral, pot fi diesel sau electrice. Sarcinile manipulate pot fi de la 3-50 de tone. Cabina operatorului are o vizibilitate foarte bună în timpul efectuării operațiunilor. Cabina operatorului este poziționată în față pe partea stângă.

Zona din dreapta cabinei se numește pat sau platformă.  Acesta conține o secțiune centrală în interiorul său, numită puț, unde sunt poziționate furcile. Catargul și furcile se întind pentru a ridica încărcătura în punctul central și a o coborî pe platformă.Întreaga mașină poate fi înclinată orizontal, pentru a îmbunătăți ridicarea încărcăturii și securitatea, la fel ca un catarg basculant pe un stivuitor.

Stivuitorul cu furci laterale are un sistem de menținere a platformei drepte.  Odată așezată sarcina, platforma  va rămâne orizontală, chiar dacă roțile se deplasează pe un teren denivelat.
În cazul în care doriți să cumpărați un stivuitor lateral electric beneficiile sunt:

 

Afișez singurul rezultat