stivuitor lateral 4 directii

Stivuitor lateral 4 directii pentru aplicații de interior sau exterior. Capacitate de încarcare intre 1.5 to si 5 to.  Utilizată pentru manipularea sarcinilor lungi de peste 15 m la înalțimea de 3-10 m. INFO: +40 750 403 866  Acest stivuitor lateral multidirectional este conceput pentru operațiuni pe un culoar îngust de ≤2750 mm. Are frână de serviciu,de parcare și de urgență pe toate roțile.

Este primul stivuitor lateral multidirecțional care inglobează o serie de tehnologii inovatoare brevetate . Are avantajele unei eficiențe ridicate, rată scăzută la defecte  și costuri de întreținere reduse. Tracțiunea integrală și direcție sincronă hidraulică încrucișată fac ca acest tip de stivuitor lateral multidirecțional să funcționeze în condiții dure de lucru.Utilizarea acestui echipament îmbunătățeste eficiența de manipulare a mărfurilor supradimensionate și reduc costurile de operare.Se poate spune că este o alegere ideală pentru manipularea sarcinilor precum țevi, plăci, bușteni, mobilier, saltele, role de pânză, sticlă, matrițe grele, dulapuri, cutii și lifturi.Pentru asfalt, gropi și drumuri alunecoase echipamentul are anvelope solide,antiderapante si rezistente la uzură. Cabina operatorului este complet închisă, rezistentă la praf si la lucrul în aer liber.Echipamentul are o capacitate de urcare a unei pante care este mai mare sau egală cu 12%.

(1)Stivuitor lateral multidirectional- Prieten cu mediul

Zero emisii ; Zgomot redus ; Fără metale grele ; Fără coroziune ; Fără volatilizarea aburului de acid .

(2) Fără întreținere

Nu este necesară adăugarea de fluid și etanșare foarte bună la praf;Fără întreținere zilnică;Fără întreținere manuală.

(3) Stivuitor lateral multidirectional-Baterie cu durată lungă de viață

Peste 75% capacitate rezervată după 4000 de cicluri de încărcare.  Durată de viață mai lungă decât bateria cu acid; 5 ani sau zece mii de cicluri   garanție  pentru performanță ridicată.

(4) Stivuitor lateral multidirectional-Eficiență ridicată și economie de energie

2 ore de încărcare satisface nevoia de lucru de 6-8 ore; Densitate mare de energie, rata de autodescărcare mai mică de 1% pe lună, 95% rata de conversie a energiei, performanță superioară de încărcare și descărcare; Flexibil la încărcret, ușor de operat, fără impact asupra durata de viață a bateriei; nu este necesară schimbarea bateriei, economisirea costurilor.

(5) Stivuitor lateral multidirectional-Potrivit pentru activități la temperaturi înalte și joase

Bateria cu litiu este mai bună decât bateria cu plumb atunci când lucrează între -25℃ și 55℃.

6) Siguranță ridicată

În conformitate cu caracteristicile vehiculelor industriale,  sunt realizate cu un design modern cu  de protecție de siguranță care include materiale pentru baterii cu litiu, tipul de miez al bateriei, tehnica pachetului și gestionarea puterii sistemului; „Protecție cu circuit închis de siguranță cu noduri multiple” care realizează protecția în timp real a stivuitorului cu circuit închis în condiții variabile;“ funcția de confirmare a blocării” în timpul încărcării evitând operarea de „conectare și deconectare la cald” în mod eficient; „buton de urgență pentru întregul sistem” pentru a deconecta rapid sistemul de control al camionului și alimentarea BMS, asigurând siguranța camionului

 

 

Afișez singurul rezultat