Legare manuala cu banda pp

Legare manuala cu banda PP  sau poliester pentru sigilarea pachetelor sau paletilor de diferite dimensiuni cu banda de latimea 9,12,16 mm. Usor, design compact, operatii simple, control al tensiunii de legare.

SKU: atp-h45 Categorie: Etichetă:

Descriere

Legare manuala cu banda pp, folosind echipamentele noatre,  devine o munca usoara. Are un design ergonomic si robust.Utilizatorul opereaza acest aparat cu o singura mana. Fiind alimentat de un acumulator  Li-ion acest aparat de legare este un instrument de  înaltă performanță pentru legarea cu banda PET și PP bandă. Este unul dintre cele mai rapide unelte cu acumulatori de pe piață de astăzi. Legare manuala cu H45 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații verticale și orizontale de legare în toate sectoarele industriale (paleți, materiale de construcție, lemn / panou, hârtie etc.). Tehnologie de etanșare prin sudură prin fricțiune
Modul automat care regleaza forta de strangere si puterea de frictiune in functie de grosimea si tipul benzii de lucru ( PP sau PET ). Ciclul de legare este finalizat în mai puțin de 3 secunde.Reglaje simple pentru tensiunea curelei și timpul de termosudura.

Caracteristici tehnice:
– Tipul de banda:polipropilena si poliester;
– Latime de banda poate fi de 9 mm,12 mm ,16 mm;
– Tensiune de legare maxima: 250 kg/2500 N
–  Viteza maxima de tensionare: 270 mm/secunda;
– Dimensiuni 902 mm x 586 mm x 760 mm
– Greutate :4,3 kg( incluzand bateria);
– Bateria: 14.4VDC 3.0Ah Li-lon

Solicita oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii