Produse

Masina de procesat produse: masina de numarat,verificat,sigilat bani in bancnote si monede, automate de legat, echipamente de foldat si sigilat corespondenta,echipamente de ambalat,echipamente pentru logistica,etc.
Echipamentele de procesat bani in monede sau bancnote poate numara, verifica si sorteaza banii. Sunt folosite in institutiile financiar-bancare,supermarket-uri,hipermaket-uri, case de schimb valutar, parcuri de distractii, statii de carburanti, hoteluri, parcari,etc. Procesarea inseamna verificarea,sortarea si numararea banilor. Echipamentele verifica automat toate elementele de siguranta a banilor .
Masina de procesat bani in bancnote poate fi adaptata nevoielor utilizatorului . In luarea unei decizii de achizitie conteaza: volumul de bani procesati , tipul de valuta si modalitatea de procesare. Modalitatea de procesare poate fi : numarare+ verificare sau numarare+verificare+sortare. Aparatul de foldat si sigilat fluturasi salarii un echipament foarte important in relatia angajator-angajat sau in corespondenta scrisa intre furnizor si cumparator.
Aparatele automate si semi-automate de legat produse si grupaje sunt folosite in logistica.Banda polipropilena de legat si sigilat este un consumabil util in ambalare.
Stivuitoarele,transpaleti electrici sau manuali sunt echipamnetele care usureaza activitatea operatorilor in manipularea,stivuirea si incarcarea/descarcarea produselor paletizate sau nepaletizate.