Stivuitoare electrice

Stivuitoare electrice: cele mai eficiente și  curate solutii  pentru transport si manipularea marfurilor in interior.Accelerație, ergonomie și siguranță .

Descriere

Stivuitoare electrice :cele mai eficiente și  curate solutii  pentru transport si manipularea marfurilor in interior . Indiferent dacă doriți să deplasați  1300 kg sau 5000 kg .Accelerație, ergonomie și siguranță în sinergie perfectă cu sistemele de asistență inteligente.Prin oferta noastră de stivuitoare electrice, aveți garanția că veți găsi vehiculul potrivit pentru orice nevoie.Stivuitoarele electrice sunt dotate standard cu un post de conducere confortabil, un concept de operare intuitiv și computer de bord inteligent. Robuste ,eficiente si durabile  la un super pret.

Specificatiile principale ale stivuitoarelor electrice:

–   cu 3 sau 4 roti ;
–   ori de câte ori operatorul părăsește scaunul, funcțiile de deplasare a stivuitorului și de ridicare a catargului se vor opri. ;
–   intrerupator general;
–   motoare electrice de la 24 la 80 V;
–   prin înclinarea înapoi, ampatamentul devine mai mare. Drept urmare, stivuitorul are o stabilitate și mai bună.;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–  frâna pornește când operatorul ridica piciorul de pe pedala de accelerație. Această tehnologie a fost extinsă la sistemul de frânare de serviciu;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglindz retrovizoare.

Descoperiți gama noastra de transpaleti manuali, motostivuitoare diesel  sau stivuitoare cu gpl  cu atasamente speciale pentru orice aplicatie, care va asigura performanțe excelente cu o manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în hală cât și în aer liber.

 

Solicita Oferta

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii