Stivuitor lateral

Stivuitor  lateral cu furci Baumann capabil să ridice și să stivuiască sacini normale sau foarte lungi. Utilizat în industrie pentru aplicații diferite.

Descriere

Stivuitor  lateral cu furci Baumann capabil să ridice și să stivuiască sacini normale sau foarte lungi. Utilizat în industrie pentru aplicații diferite. Echipamentul este folosit în manipularea sarcinilor lungi ca  lemn, conducte,țevi,tuburi panouri sandwich, tablă profilată, țevi,confecții metalice etc.

Transporta pe platforma proprie aceste sarcini  pe distanțe medii  la interior sau exterior. Încarcă sau descarcă marfa pe rafturi sau mijloace de transport. Echipamentul are încorporat un sistem de înclinare cu stabilizarea încărcăturii.

Motoarele ,de pe un stivuitor lateral, pot fi diesel sau electrice. Sarcinile manipulate pot fi de la 3-50 de tone. Cabina operatorului are o vizibilitate foarte bună în timpul efectuării operațiunilor. Cabina operatorului este poziționată în față pe partea stângă.

Zona din dreapta cabinei se numește pat sau platformă.  Acesta conține o secțiune centrală în interiorul său, numită puț, unde sunt poziționate furcile. Catargul și furcile se întind pentru a ridica încărcătura în punctul central și a o coborî pe platformă.Întreaga mașină poate fi înclinată orizontal, pentru a îmbunătăți ridicarea încărcăturii și securitatea, la fel ca un catarg basculant pe un stivuitor.

Stivuitorul lateral are un sistem de menținere a platformei drepte.  Odată așezată sarcina, platforma  va rămâne orizontală, chiar dacă roțile se deplasează pe un teren denivelat.
În cazul în care doriți să cumpărați un stivuitor lateral electric beneficiile sunt:

(1) Prieten cu mediul

Zero emisii.  Zgomot redus. Fără metale grele.. Fără coroziune . Fără volatilizarea aburului de acid .

(2) Fără întreținere

Nu este necesară adăugarea de fluid și  are o etanșare foarte bună la praf. Fără întreținere zilnică. Fără întreținere manuală.

(3) Durată lungă de viață

Peste 75% din capacitate  după 4000 de cicluri de încărcare.  Durată de viață mai lungă decât bateria cu acid. Garanție de 5 ani sau zece mii de cicluri pentru performanță ridicată.

(4) Eficiență ridicată și economie de energie

La 2 ore de încărcare satisface nevoia de lucru de 6-8 ore; Densitate mare de energie,.Rată de autodescărcare mai mică de 1% pe lună. 95% rata de conversie a energiei. Performanță superioară de încărcare și descărcare;.Flexibil la încărcare.  Ușor de operat. Fără impact asupra duratei de viață a bateriei. Nu este necesară schimbarea bateriei.Economie la costuri.

(5) Potrivit pentru lucru la temperaturi înalte și joase

Bateria cu litiu este mai bună decât bateria cu plumb atunci când lucrează între -25℃ și 55℃.

6) Siguranță ridicată

Bateriile sunt realizate cu un design modern.  Includ materiale pentru baterii cu litiu, tipul de miez al bateriei și gestionarea puterii sistemului. Protecție cu circuit închis de siguranță cu noduri multiple” care realizează protecția în timp real al stivuitorului  în condiții variabile. Funcția de confirmare a blocării în timpul încărcării evitând  conectarea și deconectarea accidentală. Buton de urgență pentru întregul sistem pentru a deconecta rapid sistemul de control al stivuitorului și alimentarea BMS

Stivuitorul lateral se deplaseaza bidirectional sau multidirectional.

 

Cere oferta

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii