Banda polipropilena de 12

Banda  polipropilena de 12 mm latime  cu 3 km/rola pentru masina automat,semi-automata de legat cu banda de polipropilena.

Descriere

Banda polipropilena de 12 mm latime  cu 3000 ml este  des folosita  ca material de legat si sigilat. Rezistenta si cu o alungire redusa la sigilarea pachetelor. Banda PP  are un spectru larg de aplicabilitate in asigurarea produsului sau grupajelor la conditiile de transport. Prin sigilarea si legarea produselor aveti risc zero la deterioare . Cele doua modalitati de lucru ( manual / automat ), la care aceste benzi se pot utiliza, fac posibila legarea (balotarea) oricarui grupaj de produse indiferent de dimensiunile sale.

Banda PP ajuta la paletizarea produsele, asigurand transportul acestora in conditii de securitate. Va oferim banda polipropilena produsa special pentru nevoile dumneavoastra de transport si depozitare. In functie de conditiile de utilizare a benzii PP, va putem oferi o banda de calitate si extrem de eficienta. Va punem la dispozitie banda  polipropilena, cu detaliile tehnice,  speciala pentru  nevoile dumneavoastra.

Sunt folosite pentru legarea cutiilor sau  sigilare in industria de ambalaje. Banda de polipropilena este produsa din granule PP virgine( nu reciclata) de calitate certificata. Pentru sigilarea manuala  se foloseste banda de polipropilena cu latimi de 12-15 mm. Modalitatile de lucru(manual sau automat) fac posibil legarea si/sau sigilarea oricarui  pachet indiferent de dimensiuni. In masinile de legat prin termosudura semi-automate sau automate se foloseste banda de pp cu latimi de 5-12 mm. Caracteristicile tehnice( greutatea specifica,rezistenta la rupere,elongatia,temperatura de lucru,etc)  sunt importante in alegerea tipului de banda.

Solicita oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii