Produse

Echipamente de procesat produse: echipamente pentru logistica, de numarat,verificat,sigilat ,automate de legat, echipamente de foldat si sigilat corespondenta, echipamente de ambalat, etc.
Echipamentele pentru logistica in manipularea si depozitarea sarcinilor:motostivuitor,stivuitor electric,liza electrica cu catarg,transpalet electric cu platforma,etc
Echipamente de procesat  produse in metal si plastic pentru orice aplicatie . In luarea unei decizii de achizitie conteaza: volumul de bani procesati , tipul de valuta si modalitatea de procesare. Modalitatea de procesare poate fi : numarare+ verificare sau numarare+verificare+sortare. Aparatul de foldat si sigilat fluturasi salarii un echipament foarte important in relatia angajator-angajat sau in corespondenta scrisa intre furnizor si cumparator.
Aparatele automate si semi-automate de legat produse si grupaje sunt folosite in logistica.Banda polipropilena de legat si sigilat este un consumabil util in ambalare.
Stivuitoarele,transpaleti electrici sau manuali sunt echipamnetele care usureaza activitatea operatorilor in manipularea,stivuirea si incarcarea/descarcarea produselor paletizate sau nepaletizate.