Liza cu catarg

20.000,00 lei exclusiv t.v.a.

Liza cu catarg  RAX de 1500 kg  . Inaltime de ridicare la 3 metri.Baterie fara mentenanta Li-Ion de 24v si 60 Ah.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Liza cu catarg de 1500 kg RAX. Înalțime de ridicare de 3 metri. Baterie, fără mentenanță, Li-Ion de 24v și 60 Ah. Poate fi folosită  doar cu operator pietonal. Utilizată pentru etajarea mărfurilor în  depozite și la încărcarea  camioanelor de transport marfă. Liza cu catarg  creste eficiența muncii în depozite. Este o soluție ideală pentru o logistică eficientă în hale de producție și centre logistice. Liza transpaleta electrica  are catarg triplex si redresor de incarcare la 220V.

RAX  este lider mondial in producția transpaleților electrici cu catarg. Cu un motor de ridicare puternic este ideal pentru preluarea comenzilor și pregătirea mărfurilor cu greutatea de până la 1.500 kg. Este deosebit de potrivit pentru stivuirea și preluarea paleților până la o înălțime de 3000 mm. Utilajul are un catarg telescopic în trei trepte. Funcțiile de deplasare și de ridicare sunt controlate prin mânerul mansei. Instrumentele de control importante sunt poziționate central pe dispozitiv. Indicatorul de descărcare a bateriei, contorul orar și deconectarea de urgență sunt vizibile întotdeauna. Utilajul are, de asemenea, o serie de caracteristici de siguranță. Panoul din fața catargului împiedică operatorul să se accidenteze. Utilajul este ușor și agil, permițându-vă să îl manevrați cu ușurință și siguranță chiar și în spații înguste.

     Liza cu catarg retractabil  este potrivită pentru manevrarea paletilor în depozite, unități de producție cu rafturi de înălțime mare și culoare înguste. Înlocuiește cu succes un reach truck în  fabrici  unde  există zonă de depozitare, pe rafturi, a materialelor și  produselor.

     Liza cu catarg și timonă ergonomică  este foarte sigură la antrenarea  hidraulică care asigură o fiabilitate ridicată. Unitate hidraulică este durabilă și silențioasă.
Cilindrul de înaltă calitate, precum și furtunile au traseie protejate pentru o fiabilitate ridicată.  Conectorul AMP și firele electrice durabile reduc foarte mult disfuncționalitățile componentelor. Opțiunea de șasiu încadrat oferă stabilitate în funcționarea la înălțimea de 3 metri.

     Liza cu catarg sigură prin designul sistemului care previne căderea bruscă a catargului atunci când conductele de ulei sunt întrerupte accidental. Prin simpla apăsare a deconectatorului de urgență, alimentarea cu energie va fi imediat întreruptă. Comutatorul limitat de ridicare multiplă asigură siguranța ridicării catargului. Transpaletul electric cu catarg trece automat la viteză mică atunci când înălțimea de ridicare este mai mare decât înălțimea de siguranță. Dispozitivul de frânare  asigură că echipamentul este  stabil la manevrarea în rampă. Dacă distanța este mare între pct. de încărcare și descărcare, operatorul opereaza echipamentul de pe platforma. Timpul de parcurs al distanței este mai mic. În cazul in care distanța dintre pct. de încărcare si descărcare este mai mică, atunci operatorul poate opera echipamentul coborând de pe platformă. În acest caz viteza de deplasare scade. În ambele cazuri dacă operatorul nu folosește timona, echipamentul se oprește automat.

Timonă ergonomică și confortabilă pentru operațiuni fără efort .  Designul compact al șasiului oferă cea mai mică rază de viraj și o vizibilitate excelentă.

    Liza cu catarg are întreținere ZERO la baterie Li-Ion . Indicator de afișare a bateriei cu contorul de ore. Întreținere ușoară  cu  acces facil la componente.. Sistem  de autodiagnosticare . Tensiune joasă Protecție la întrerupere.

 

 

 

Cere oferta

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii