Termeni & Conditii

Termeni şi condiţii la cumpararea online:
Pe scurt:
1. Noi nu transmitem detaliile dumneavoastră la terţe părţi.
2. Dacă există întârzieri în livrarea comenzii, vă vom contacta in scris pentru a ne asigura că sunteţi mereu informat.
3. Toate comenzile sunt trimise  prin companii de curierat rapid  pentru  asigurarea securitatii şi  livrarii prompte.

Mai jos sunt termenii şi condiţiile, care  guvernează comanda dvs. la moldinfo.ro “Produse” prin intermediul acestui site. Prin comanda produselor, recunoaşteti că aţi înţeles şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile stabilite în continuare.

Informaţii generale

1. Detalii cu privire la valoarea, tipul şi preţul produsele comandate de dvs. sunt prevăzute în formularul de comandă pe care-l trimiteţi prin intermediul acestei solutii de e-commerce.
2. Trebuie să se plătească, pentru produse, prin transfer bancar.

Confirmarea comenzii

3. Avem nevoie sa verificam că detaliile dvs. de facturare, adresa de livrare, cantitatile comandate  , sunt corecte.

Livrare

4. Produsele vor fi livrate, la adresa inscrisa de cumparator, in termen de 24-48 ore prin curierat rapid pentru produsele aflate in stoc si achitate prin TRANSFER BANCAR . Pentru produsele care au mesajul  Stoc Epuizat sau Precomanda  termenul de livrare este de 16-18 zile din momentul confirmarii de catre banca, a incasarii  avansului facturat.
5. Daca produsele ajung într-o stare deteriorata sau au fost livrate alte produse , trebuie să ne informaţi prin e-mail şi sa returnati bunurile la noi în termen de 7 zile. Vom aranja cu promptitudine si prioritate inlocuirea lor. Vom rambursa costurile dvs. poştale directe de returnare a produselor  la noi.
6. Dacă sunteti în imposibilitatea de a livra produse în termenul prevăzut mai sus, ne veti informa de acest lucru la adresa de mail office@moldinfo.ro

Dreptul de anulare

7. Dacă decideţi în termen de 14 zile , ca nu mai aveţi nevoie de produsul comandat, atunci aveţi dreptul de a anula comanda, trimiţându-ne astfel  notificarea de anulare prin e-mail. Produsele returnate  trebuie sa fie în stare perfectă,neutilizate, cu ambalajul nedeteriorat si insotite de factura comerciala, certificatul de calitate-garantie. Dupa verificarea returului , vă  rambursam contravaloarea produselor in contul bancar folosit initial la plata comenzii, minus costurile de ambalare şi un comision de tranzacţie de 2,5% pentru  acoperirea comisioanele bancare.

Drepturile statutare

8. Aceşti termeni şi condiţii, inclusiv politica de anulare, nu afectează drepturile dvs. statutare.
9. Acest site este supus legilor din Romania, precum şi orice litigii vor fi tratate in instanţele din Romania. În cazul în care comanda dvs.este din afara Romaniei, este responsabilitatea dumneavoastră să vă informati cu privire la aceste legi locale cu privire la legalitatea produselor noastre.
10. s.c. Mold Info Invest s.r.l. nu va avea nici un fel de răspundere sau consideră a fi în mod implicit pentru orice întârzieri sau eşec în performanţă în conformitate cu aceşti Termeni şi Condiţii care rezultă din actele dincolo de controlul său. Acestea includ: dar nu se limitează: la acte de Dumnezeu, acte sau reglementări cu privire la orice autoritate guvernamentală sau supranaţionale, de război sau de urgenţă naţionale, activităţile teroriste, accident sau incendiu.
11. Este responsabilitatea clientilor cu privire la reglementările vamale de import pentru localitatea lor( tari NonUE). Noi nu ne asumăm răspunderea de orice fel pentru expediţiile puse sub sechestru de către autorităţile vamale.Trebuie sa va asiguraţi că citiţi cu atenţie  orice instrucţiune privind modul de utilizare a echipamentelor.

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului

Termeni

1. Acordam o mare atentie imbunatatirii  conţinutului acestui site şi a sistemului de pregatirea si livrarea comenzii dumneavoastră .

Drepturi de autor şi utilizarea materialelor

2. Toate informaţiile, date, text, imagini, grafică, artă , precum şi link-uri, software-ul şi codul sursă de pe site-ul web sunt supuse dreptului de autor al s.c. Mold Info Invest s.r.l. sau contractorii săi. Nici o parte a site-ului  nu poate fi reprodus sub nici o formă sau prin orice alte mijloace, fără acordul nostru prealabil scris, cu excepţia  unicului scop de plasarea a unei comenzi.  Numele nostru, logo-uril, numele de produse si servicii mărci comerciale şi nu pot fi utilizate fara acordul nostru scris prealabil.

Politica de confidenţialitate

3. Noi folosim informaţiile din  ordinele de procesare, pentru a vă oferi o experienţă placuta de utilizare  a acestui web site  şi a serviciilor / produselor furnizate de noi.

Diverse

4. Aceşti termeni şi condiţii,  conţine întregul acord dintre noi cu privire la obiectul reglementat.
5. Dacă oricare dintre aceşti termeni (sau o parte din ele) sunt  inaplicabile, atunci valabilitatea şi aplicabilitatea dispoziţiilor rămase (sau dispoziţiilor parţial) nu vor fi afectate.