Transpalet Liza electrica

29.999,00 lei exclusiv t.v.a.

Transpalet liza electrica noua pentru paleti de 2,0 to fara catarg cu baterie Li-Ion.Funcționare  electrica 100%  la manevrare,100% la ridicare si coborare.
Se utilizeaza  la încarcarea și descarcarea paletilor in camioane sau  pentru depozitarea și manevrarea paleților cu marfă in depozite.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Transpalet liza electrica noua pentru paleti de 2,0 to fara catarg cu paltforma.Baterie Li-Ion fara intretinere. Funcționare  electrica 100%  la manevrare, ridicare si coborare. Se utilizeaza  la încarcarea și descarcarea paletilor in camioane. Utilizabila si la depozitarea și manevrarea paleților in depozite.
INFO: +40 750 403 866
Bateria Li-Ion, de 24v/210Ah, fara întreținere. Performanțe si fiabilitate excelente. Timpi de incarcare mici.Durata de viață mare. Redresor cu incarcare la 220V.
Funcțiile de ridicare, deplasarea cu controlul  vitezei si coborarea  sunt ușor de utilizat. Cu o greutate redusa și un design compact, transpalet liza electrica poate fi utilizata în  spații limitate și în zone sensibile. Motorul electric are o capacitate excelenta de urcare. Sistemul de franare  oferă siguranța  in manevrarea transpaletului electric in  rampe și pante. Datorita componentelor incapsulate și protejate, liza elelctrica este potrivita și la utilizarea în exterior.
Furnizam, cu precomanda, liza manuala,liza electrica noua de 1,5 T fara catarg sau cu catarg cu ridicare la inaltimi de 2900mm si 5000 mm.

Transpaletă  electrică  pntru pentru manevrarea paleților pe orizontală. Se folosește în depozite, unități de producție sau la încărcarea autocamioanelor .

Transpaletă electrică cu performanţă ridicată, fiabilitate înaltă și operare sigură. 

Siguranță cu transpaleta electrică: prin dispozitivul de frânare  care  asigură că echipamentele sunt stabile în rampă. Dacă distanța este mare între pct. de încărcare și descărcare, operatorul opereaza echipamentul de pe platforma. Timpul de parcurs al distanței este mai mic. În cazul in care distanța dintre pct. de încărcare si descărcare este mai mică, atunci operatorul poate opera echipamentul coborând de pe platformă. În acest caz viteza de deplasare scade. În abele cazuri dacă operatorul nu folosește timona, echipamentul se oprește automat.

Timonă ergonomică și confortabilă pentru operațiuni fără efort .  Designul compact al șasiului oferă cea mai mică rază de viraj și o vizibilitate excelentă.

Intreținere ZERO la baterie Li-Ion de la transpalel liza electrică . Indicator de afișare a bateriei cu contorul de ore. Întreținere ușoară  cu  acces facil la componente.. Sistem  de autodiagnosticare . Tensiune joasă Protecție la întrerupere.

Specificatii tehnice:

– Sarcina de ridicare: 2000 kg la centrul de greutate de 600mm;
– Inaltime de ridicare:200 mm;
– Lungimea furcilor:   1150 mm ;
– Baterie Li-Ion:  24V/210Ah;
– viteza de deplasare incarcata/descarcata:  3,5/4,0 km/h;
– viteza de ridicare incarcata/descarcata: 20/25 mm/s;
– viteza de coborare incarcata/descarcata: 40/30 mm/s;
– Controler Curtis;
– Sistem regenerativ la franare;
– Redresor la 220;
GARANTIE:  12 luni sau 1000 de ore de functionare ( oricare din acestea expira prima);
SERVICE:   autorizat cu asigurarea de asistenta tehnica la locul de exploatare al utilajului atat in perioada de garantie cat si post garantie pe baza de contract, precum si piese de schimb.

 

Solicita Oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii