Transpalet Liza electrica

15.000,00 lei exclusiv t.v.a.

Transpalet liza electrica RAX noua pentru paleti de 1200 kg cu catarg și baterie Li-Ion.Funcționare  electrica 100%  la manevrare,100% la ridicare si coborare.
Se utilizeaza  la încarcarea și descarcarea paletilor in camioane sau  pentru depozitarea și manevrarea paleților cu marfă in depozite.

Descriere

Transpalet liza electrica RAX  nouă pentru paleți de 1200 kg  și ridicare la 3500 mm. Baterie Li-Ion fără intreținere. Funcționare  electrică 100%  la manevrarea, ridicarea și coborârea paleților. Se utilizează  la încărcarea și descărcarea paleților în camioane. Utilizată și la depozitarea și manevrarea paleților in depozite.
INFO: +40 750 403 866
Bateria Li-Ion, de 24v/60Ah, fără întreținere. Performanțe și fiabilitate excelente. Timpi de încarcare mici. Durată de viață mare. Redresor cu încărcare la 220V.
Funcțiile de ridicare, deplasarea cu controlul  vitezei și coborârea  sunt ușor de utilizat. Cu o greutate redusă și un design compact, transpalet liza electrica poate fi utilizată în  spații limitate și în zone sensibile. Motorul electric are o capacitate excelenta de urcare. Sistemul de franare  oferă siguranță  în manevrarea transpaletului electric în  rampe și pante. Datorită componentelor încapsulate și protejate, liza elelctrica este potrivită și la utilizarea în exterior.
Furnizam, cu precomanda sau din stoc , liza manuala,liza electrica noua de 1,5 T fara catarg sau cu catarg cu ridicare la inaltimi de 2900mm si 5000 mm.

Transpaletă  electrică  pentru manevrarea paleților pe orizontală. Se folosește în depozite, unități de producție sau la încărcarea autocamioanelor .

Transpaletă electrică cu performanţă ridicată, fiabilitate înaltă și operare sigură. 

Siguranță cu transpaleta electrică: cu dispozitivul de frânare  care  asigură că echipamentul este stabil în rampă. Dacă distanța este mare între pct. de încărcare și descărcare, operatorul opereaza echipamentul de pe platforma. Timpul de parcurs al distanței este mai mic. În cazul in care distanța dintre pct. de încărcare si descărcare este mai mică, atunci operatorul poate opera echipamentul coborând de pe platformă. În acest caz viteza de deplasare scade. În abele cazuri dacă operatorul nu folosește timona, echipamentul se oprește automat.

Timonă ergonomică și confortabilă pentru operațiuni fără efort .  Designul compact al șasiului oferă cea mai mică rază de viraj și o vizibilitate excelentă.

Intreținere ZERO la baterie Li-Ion de la transpalel liza electrică . Indicator de afișare a bateriei cu contorul de ore. Întreținere ușoară  cu  acces facil la componente.. Sistem  de autodiagnosticare . Tensiune joasă Protecție la întrerupere.

Specificatii tehnice:

– Sarcina de ridicare: 1200 kg la centrul de greutate de 600mm;
– Inaltime de ridicare:3500 mm;
– Lungimea furcilor:   1150 mm ;
– Baterie Li-Ion:  24V/60Ah;
– viteza de deplasare incarcata/descarcata:
– viteza de ridicare incarcata/descarcata:
– viteza de coborare incarcata/descarcata:
– Controler Curtis;
– Sistem regenerativ la franare;
– Redresor la 220;
GARANTIE:  12 luni .
SERVICE:   autorizat cu asigurarea de asistenta tehnica la locul de exploatare al utilajului atat in perioada de garantie cat si post garantie pe baza de contract, precum si piese de schimb.

 

Solicita Oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii