Despre noi

Logistica,ambalare,paletizare,sigilare,bancare,postale  sunt câteva categorii de  echipamente pe care le comercializăm . Reprezentăm în România un brand european foarte cunoscut, la care asigurăm  garanție și postgarantie.

Oferim echipamente de  logistică,ambalare,paletizare,sigilare, bancare, postale utilizatorilor din producție,retail,distribuție și financiar bancar.  Aceste aparate  sunt personalizate utilizatorilor din Romania și au garantie de 12 ,24,36,48 sau 60 de luni.

Din 2004  comercializăm  echipamente de logistică, ambalare, bancare, poștale, paletizare, sigilare. Echipamentele de logistică comercializate sunt motostivuitor, stivuitor electric, stivuitor lateral, transpalet electric cu catarg, transpalet liză electrică  pietonala ,etc. Prin procesarea corespondenței cu echipamentele  de foldat, sigilat și împlicuit  utilizatorul isi usureaza activitatea în corespondența scrisă.  Oferim consultanță gratuită  și soluții pentru intralogistică, ambalarea cu  legare automată sau semi-automată cu banda pp, procesare corespondență, etc.

Avem peste 2.500 de echipamente vândute, la care asigurăm activitați de service postgaranție cu personal specializat la producătorii  echipamentelor. Scopul nostru este să stabilim un parteneriat pe termen lung cu clienții nostri.