stivuitoare electrice

Stivuitoare electrice RAX  ce lemai eficiente  și  curate solutii  pentru transport si manipularea marfurilor in interior . Indiferent dacă doriți să deplasați  1300 kg sau 5000 kg .
INFO: +40 750 403 866
Accelerație, ergonomie și siguranță în sinergie perfectă cu sistemele de asistență inteligente.Prin oferta noastră de stivuitoare electrice, aveți garanția că veți găsi vehiculul potrivit pentru orice nevoie.Stivuitoarele electrice sunt dotate standard cu un post de conducere confortabil, un concept de operare intuitiv și computer de bord inteligent. Robuste ,eficiente si durabile  la un super pret.
Beneficiile utilizării unui stivuitor electric cu baterie Li-Ion sunt:

(1) Stivuitor electric RAX prieten cu mediul

Zero emisii.  Zgomot redus. Fără metale grele.. Fără coroziune . Fără volatilizarea aburului de acid .

(2) Stivuitor electric RAX  cu baterie fără întreținere

Nu este necesară adăugarea de fluid și  are o etanșare foarte bună la praf. Fără întreținere zilnică. Fără întreținere manuală.

(3) Durată lungă de viață

Peste 75% din capacitate  după 4000 de cicluri de încărcare.  Durată de viață mai lungă decât bateria cu acid. Garanție de 5 ani sau zece mii de cicluri pentru performanță ridicată.

(4) Eficiență ridicată și economie de energie

La 2 ore de încărcare satisface nevoia de lucru de 6-8 ore; Densitate mare de energie,.Rată de autodescărcare mai mică de 1% pe lună. 95% rata de conversie a energiei. Performanță superioară de încărcare și descărcare;.Flexibil la încărcare.  Ușor de operat. Fără impact asupra duratei de viață a bateriei. Nu este necesară schimbarea bateriei.Economie la costuri.

(5) Potrivit pentru lucru la temperaturi înalte și joase

Bateria cu litiu este mai bună decât bateria cu plumb atunci când lucrează între -25℃ și 55℃.

6) Siguranță ridicată

Bateriile sunt realizate cu un design modern.  Includ materiale pentru baterii cu litiu, tipul de miez al bateriei și gestionarea puterii sistemului. Protecție cu circuit închis de siguranță cu noduri multiple” care realizează protecția în timp real al stivuitorului  în condiții variabile. Funcția de confirmare a blocării în timpul încărcării evitând  conectarea și deconectarea accidentală. Buton de urgență pentru întregul sistem pentru a deconecta rapid sistemul de control al stivuitorului și alimentarea BMS

Specificatiile principale ale stivuitoarelor electrice:

–   cu 3 sau 4 roti ;
–   ori de câte ori operatorul părăsește scaunul, funcțiile de deplasare a stivuitorului și de ridicare a catargului se vor opri. ;
–   intrerupator general;
–   motoare electrice de la 24 la 80 V;
–   prin înclinarea înapoi, ampatamentul devine mai mare. Drept urmare, stivuitorul are o stabilitate și mai bună.;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–  frâna pornește când operatorul ridica piciorul de pe pedala de accelerație. Această tehnologie a fost extinsă la sistemul de frânare de serviciu;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglindz retrovizoare.

Descoperiți gama noastra de transpaleti manuali, motostivuitoare diesel  sau motostivuitor gpl  cu atasamente speciale pentru orice aplicatie, care va asigura performanțe excelente cu o manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în hală cât și în aer liber.

 

Afișez toate cele 2 rezultate