Insertarea documentelor in plicuri

Maşina de foldat-insertat documente in plicuri m 630 este un echipament automat, de zece ori mai rapid decât aţi putea-o face manual pentru procesarea corespondentei,facturi,fluturasi de serviciu,marketing direct,etc.

Descriere

Insertarea documentelor in plicuri cu echipamentul automat m 630 , de zece ori mai rapid decât aţi putea  face manual  procesarea corespondentei , facturi , fluturasi de serviciu,marketing direct,etc. Adunarea documentelor, foldarea, insertarea documentelor in plicuri, lipirea și aranjarea plicurilor: activități mari consumatoare de timp sunt acum realizate automat cu minim efort,cost si timp.
Avantajele sistemului:

-Productivitate până la 2.200 plicuri/oră.
-Până la 3 tăvi de alimentare pentru documente sau inserturi.
-Tehnologie flexFeed: fiecare tavă acceptă orice format de document (între limitele admise) și o mare    varietate de inserturi.
Acumulare înainte de foldare – elimină blocajele în zona de insertare, și asigură o prezentare profesională (un singur pachet, fără documente volante).
-Tehnologie powerFold – permite acumularea și foldarea silențioasă a până la 5 file într-un plic.
-Recunoaștere optică opțională a codurilor OMR.
-Sistem patentat de protecție a insertării. Pachetul patinează controlat la întâlnirea unui obstacol (de   exemplu plic cu defect), evitându-se astfel deteriorarea documentelor.
-Alimentare în cascadă între tăvi (mașina comută automat pe tava plină) = producție continuă.
-Tavă de alimentare pentru 150 de plicuri până la C5, cu reîncărcare din mers.
Ecran touch-screen full-color, intuitiv și simplu de utilizat.
-Setări complet automate (foldare, plic, colator, etc). Tehnologie load’n Go, prin care sistemul alege singur setările necesare, în funcție de documente și de plic. 9 memorii programabile pentru aplicații frecvente.
-Detecție electromecanică a grosimii documentelor (secure’n Feed). Cel mai avansat sistem de detecție, nu este influențat de praf, calitatea sau culoarea hârtiei. Detecția lungimii fiecărui document și a fiecărui plic.
Acces rapid și ușor la toate părțile implicate în transportul hârtiei și al plicurilor (design tip „scoică”), de la tăvile de alimentare până la ieșirea plicurilor. Eventualele blocaje sunt rezolvate în câteva secunde.

 

Solicita oferta

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii