Motostivuitor diesel

Motostivuitor diesel Bobcat  robust care se preteaza pentru aplicatii la exterior in toate industriile, inclusiv in operatiile de manipulare a marfurilor.

Descriere

Motostivuitor diesel Bobcat  seria D30S-9 robust care se preteaza pentru aplicatii la exterior in toate industriile pentru operatiile de manipularea, transportarea și stivuirea  produselor.

În logistică, industrie sau transport de mărfuri avem nevoie de utilajele de manipulat bunuri. Soluția idela cost/beneficii vine de la Bobcat cu echipamente foarte puternice cu eficiență ridicată. Cu capacități de încărcare de 3500 kg, utilajul manevrează încărcături mari în condiții grele de lucru. Cu toate acestea, ele beneficiaza de un consum redus de combustibil

Stivuitoarele sunt deosebit de durabile . Sunt produse pentru utilizarea în exterior  în condiții extreme, terenuri accidentate sau umiditate mare. Motostivuitorul diesel are un șasiu robust și reprezintă soluția ideală pentru cele mai dificile aplicații. Motostivuitoarele Diesel de la Doosan sunt robuste și se  utilizeaza în toate industriile, inclusiv manipulare/transport de mărfuri sau industrii grele. Cu atașamente speciale pot fi folosite in multe aplicații.

Pentru siguranță,  motostivuitorul Bobcat are frână de parcare automată. Se declanșează automat când motorul se oprește pentru prevenirea accidentării.
Conducerea, ridicarea și înclinarea sunt restricţionate atunci când operatorul părăseşte scaunul şoferului. Operatorul trebuie să poarte centura de siguranță pentru a lucra cu motostivuitorul.

Motostivuitoarele cu motoare Bobcat  conforme cu ultimele standarde. Motorul Bobcat generează un cuplu mare  la turații mici, asigurând o forță maximă la manevrarea unor încărcături foarte grele. Bobcat  oferă performanțe maxime și eficiența necesară cu un consum mic de combustibil și emisii minime. Motoarele Bobcat  sunt conforme cu standardul EURO 5. Standardul EURO 5 dovedeste ca motoarele sunt echipate cu filtru de particule si  catalizator de oxidare. Motostivuitoarele Diesel de la Bobcat sunt echipate din fabrică cu motoare cu emisii reduse. Echipate opțional cu filtre speciale suplimentare, utilajele pot fi utilizate și în interior pentru anumite perioade de timp.

Motostivuitoare Diesel Bobcat – eficiență maximă, consum minim,servcii post-vanzare locale.

Specificatiile principale ale  motostivuitorului diesel Bobcat D30S-9:

–  sarcina utila de 3000 kg. la centrul de greutate de 500 mm;
  calitate si fiabilitatea ridicata prin motorizare de ultima generatie Stage Euro V ;
–   miscare de translatie laterala  stanga/dreapta ;
–   intrerupator general,
–   catarg: triplex cu ridicarea la 4820 mm ;
–  furci de 1200 mm;
–   catarg cu vizibilitate crescută, confort excelent pentru operator si siguranta in exploatare;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–   cabina operator închisă+ aer conditionat+ caldura ca optiuni;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglindz retrovizoare.

Cere oferta noastra  de liza manuala de 2,5 to, liza electrica de 1,5 to,  motostivuitoare, stivuitoare cu gpl sau stivuitor electric cu atasamente speciale pentru orice aplicatie, care va asigura performanțe excelente cu o manevrare simplă într-un spațiu de lucru confortabil, atât în hală cât și în aer liber.

Solicita oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii