stivuitor diesel

Stivuitor diesel Doosan sau Rax,  robust care se preteaza pentru aplicatii la exterior/interior in toate industriile, inclusiv in operatiile de manipulare sau transportare ale marfurilor.
INFO: +40 750 403 866
În logistică, industrie sau transport de mărfuri avem nevoie de utilajele de manipulat bunuri. Soluția idela cost/beneficii vine de la DOOSAN cu echipamente foarte puternice cu eficiență ridicată. Cu capacități de încărcare de 2 până la 16 tone, utilajele manevrează încărcături mari în condiții grele de lucru. Cu toate acestea, ele beneficiaza de un consum redus de combustibil

Stivuitoarele sunt deosebit de durabile . Sunt produse pentru utilizarea în exterior  în condiții extreme, terenuri accidentate sau umiditate mare. Motostivuitorul diesel are un șasiu robust și reprezintă soluția ideală pentru cele mai dificile aplicații. Motostivuitoarele Diesel de la Doosan sunt robuste și se  utilizeaza în toate industriile, inclusiv manipulare/transport de mărfuri sau industrii grele. Cu atașamente speciale pot fi folosite in multe aplicații.

Pentru siguranță  motostivuitorul Doosan are frână de parcare automată. Declanșare automată când motorul se oprește pentru prevenirea accidentării.
Conducerea, ridicarea și înclinarea sunt restricţionate atunci când operatorul părăseşte scaunul şoferului. Operatorul trebuie să poarte centura de siguranță pentru a lucra cu motostivuitorul.

Motostivuitoarele cu motoare Doosan  conforme cu ultimele standarde. Motorul Doosan generează un cuplu mare  la turații mici, asigurând o forță maximă la manevrarea unor încărcături foarte grele. Doosan  oferă performanțe maxime și eficiența necesară cu un consum mic de combustibil și emisii minime. Motoarele Doosan  sunt conforme cu standardul EURO 5. Standardul EURO 5 dovedeste ca motoarele sunt echipate cu filtru de particule si  catalizator de oxidare. Motostivuitoarele Diesel de la Doosan sunt echipate din fabrică cu motoare cu emisii reduse. Echipate opțional cu filtre speciale suplimentare, utilajele pot fi utilizate și în interior pentru anumite perioade de timp.

Motostivuitoare Diesel Doosan – eficiență maximă, consum minim,servcii post-vanzare locale.

Specificatiile principale ale unui motostivuitor diesel:

  calitate si fiabilitatea ridicata prin motorizare de ultima generatie Stage Euro V ;
–   miscare de translatie laterala a furcilor stanga/dreapta ;
–   intrerupator general,
–   tipuri de catarg: standard,duplex, si triplex ;
–   catarg cu vizibilitate crescută, confort excelent pentru operator si siguranta in exploatare;
–   scaun ergonomic  cu suspensie;
–   cabina operator protejata, aer conditionat,caldura,etc;
–   echipament complet, semnal de alarmă  vizuala si auditiva pentru mersul inapoi inclusiv oglindz retrovizoare.

Afișez singurul rezultat