Liza Transpalet electric

4.950,00 lei exclusiv t.v.a.

Liza Transpalet electric nou de 1,5to fara catarg cu acumulator Li-Ion. Funcționare  electrica 100%  la manevrare, ridicare si coborare. Se foloseste la încarcarea și descarcarea paletilor in camioane sau  pentru depozitarea și manevrarea paleților cu marfă in depozite.

Disponibil pentru precomandă

SKU: CBD15J-LI Categorie: Etichetă:

Descriere

Liza Transpalet electric nou de 1,5to fara catarg cu acumulator Li-Ion. Transpalet electric  foarte fiabil. Funcționare  electrica 100%  la manevrare, ridicare si coborare. Liza electrică se foloseste la încarcarea și descarcarea paletilor in camioane sau  pentru depozitarea și manevrarea paleților cu marfă în depozite.  INFO: +40 750 403 866
Bateria Li-Ion, de 24v/20Ah, fara întreținere. Performanțe si fiabilitate ridicate.
Timpi de incarcare mici și o durata de viață lunga.
Bateria se schimba rapid, usor, intuitiv in cateva secunde. Incarcatorul este încorporat și permite o incarcare intermediară la 220V.
Funcțiile – ridicare, deplasarea cu controlul  vitezei si coborarea  sunt ușor de utilizat. Cu o greutate redusa și un design compact, liza electrica poate fi utilizată în  spații limitate și în zone sensibile. Motorul electric are o capacitate excelenta de urcare. Panta maximă cu/făra sarcină este de 6% respectiv 16%.
Timona are un design ergonomic. Mânerul timonei este acoperit cu poliuretan.  Sistemul de franare  oferă siguranța  in manevrarea transpaletului electric in  rampe și pante. Datorita componentelor incapsulate și protejate, liza electrică este potrivită și la utilizarea în exterior.
Furnizam la comanda si liza manuală, liza electrică ,transpalet electric cu platformă nou de 2,0 T fara catarg.
Specificatii tehnice:

Sarcina de ridicare: 1500 kg la centrul de greutate de 600mm;
Inaltime de ridicare:200 mm;
Lungimea furcilor:   1150 mm ;
Baterie Li-Ion:  24V/20Ah;
Garantie:12 luni sau 1000 de ore de functionare ( oricare din acestea expira prima);
SERVICE  autorizat si asistenta tehnica  la locul de exploatare al utilajului atat in perioada de garantie cat si post garantie pe baza de contract, precum si piese de schimb.
Livrare din stoc in toata tara cu precomanda.

Solicita Oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii