Liza manuala

1.200,00 lei exclusiv t.v.a.

Liza manuala o soluție pentru depozite la o calitate  foarte bună si un preț accesibil.Ideală pentru transportul greutatilor de maxim  2.500 kg.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Liza manuala o soluție  pentru depozite la o calitate  foarte bună si un preț accesibil. Ideală pentru aplicații ușoare la transportul paleților cu o greutate de 2.500 kg în depozite,fabrici, auto, etc.Echipamentele hidraulice manuale sunt potrivite pentru transportul paletilor la orizontala, incarcarea / descarcarea transportatorilor de marfa.
INFO: +40 750 403 866
Liza manuala robusta este  echipata cu un sistem hidraulic de ridicare care necesită puțină întreținere, ceea ce o face atât fiabilă, cât și economică.
Mânerul mare și confortabil al echipamnetului asigură o operare ușoară, prin  ridicarea și manevrarea manuală fără efort a paleților .  Cadrul din oțel este robust păstrand forma chiar și atunci când este supus unor sarcini grele. Roțile de direcție și rolele individuale ale furcii sunt fabricate din poliuretan pentru durabilitate și rezistență maximă la uzură. Acestea se caracterizează prin rezistența minimă la rulare și o funcționare foarte lină.

 

 

Solicita Oferta-Comanda

  Nume:

  Companie:

  E-mail:

  Telefon:

  Tip Produs:

  Cantitate:

  Mesaj:

  * toate campurile sunt obligatorii